SainSmart Jr. Djeca Luk i Strijele, upali Streljaštvo Spremno za Djecu Otvorenom Lov Igri sa 5 Trajnih Sisaljku Strijele, Svetao Luk i Viđenje Uređaj, Zelene

SainSmart Jr. Djeca Luk i Strijele, upali Streljaštvo Spremno za Djecu Otvorenom Lov Igri sa 5 Trajnih

-100 %

KM 22.49

Novo

Tova je dostupna

PET TRAJNIH STRIJELE : Nadogradnju Verzija sa mnogo poboljšanja.Više čvrsto strijele da tvoja deca da se igraju sa zabave za sati.U potpunosti testiran na najviši S. ASTM igračka sigurnost standardima.AUTOMATSKO PROSVETLJUJUĆE LUK : Kul osvjetljenje efekte izaći će automatski kada povučem žice.Privlačna otvorenom igra za tvoj mali, posebno igraju noću.SUPER VIĐENJE UREĐAJ : Oci-bezopasan viđenje uređaj pomoći tvoje dijete lakše da ciljam metu.Više Sigurna da igram!Molim te napomena : Zahtijeva 3*AAA Baterije. (Nije uključena).UNAPRIJEDITI KOORDINACIJU pokreta : Drži se dalje od Ipad/ pametan telefon igrajući Sain Smart Jr. sport igračka.Motivirati sportskog talenta i poboljšati dece koordinaciju oka i ruke sa kul pucnjave igre!.Novi DIZAJN SA POKLON KUTIJU : Lako nositi luk i strijela set nigdje sa jedinstvena drhte.Cool opreme da sviraju unutra ili vani.Savršen poklon ili Božićni poklon za tvoju djecu.Boja : Zelene Dovedem tvoju djecu zabavu i pomaže ih izaći iz kuće da se igram sa prijateljima ili roditelji umjesto da visi na telefon ili TV, Sain Smart Jr. djeca luk i strijele će dati svoju djecu novi sport igru iskustvo.To će pokazati pravi pucnjave iskustva sa 5 sisaljku strijele, sigurno strele i dobro opremljena drhte će pratiti sa svoju djecu kako se igraju unutra i napolju, što je odličan način za razvoj djece odlazeći ličnost i poboljšati svoje ruke & oko koordinaciju.

Bow Dimensions: 23.6*9.6 in
Arrow Dimensions: 18.5 in
Target Dimensions: 94 in
Quiver Dimensions: 11.8 in
What you get:
1 x automatic illuminating bow :
5 x durable suction cup arrows :
1 x bull's eye target :
1 x arrow quiver :
Please Note: It is suggested that the arrows should be plucked out from the side, which would be a better way to protect the arrows.